Cela Srbija se digla na noge zbog Nikole! Za samo 2 dana uspeo da skupi novac za lečenje, reči supruge kidaju dušu
Nikola Vučićević, Foto: Pokreni život

ide na lečenje

Cela Srbija se digla na noge zbog Nikole! Za samo 2 dana uspeo da skupi novac za lečenje, reči supruge kidaju dušu

Divne vesti sinoć je objavila Svetlana. Ona je navela da su uspeli da prikupe deo novca koji je nedostajao, oko 6.000 evra, i sredstva su uplaćena

Objavljeno:

Priča o Nikoli Vučićeviću iz Beograda podigla je celu Srbiju na noge. Ovaj otac i suprug skoro je saznao da ima najteži oblik raka, a njegova ćerkica Lili (8) ni u jednom momentu nije napustila njegovu bolničku sobu. Nikolina supruga Svetlana sa bolom u glasu molila je građane Srbije da se udruže, jer su imali samo 2 dana da skupe novac za nastavak Nikolinog lečenja. Na svu sreću, uspeli su!

Divne vesti sinoć je objavila Svetlana. Ona je navela da su uspeli da prikupe deo novca koji je nedostajao, oko 6.000 evra, i sredstva su uplaćena.

"Hvala vam od srca što ste uz nas!", napisala je ona putem Fejsbuka.

Bitka dobijena, ali ne i rat

Ipak, jedna dobijena bitka ne znači da su dobili i rat. Nažalost, Nikoli nedostaje još mnogo da potpuno ozdravi, a to znači da će morati da nastave da skupljaju finansijska sredstva.

"Nikola još ima radioterapije do ponedeljka, a zbog malo povišene temperature će kasnije početi sa imunoterapijom. Ostaje nam da do 30. avgusta primi još jednu antikancer vakcinu i da počne sa hemioterapijom. To je ukupno 12.500 evra. Molimo vas da nam i dalje pomažete, podrškom, molitvama, širite apel, delite, a i svaka druga ideja i organizacija je dobrodošla!", napisala je Svetlana u svojoj poruci svim građanima Srbije i dodala da se 24. avgusta održava humanitarni turnir u malom fudbalu gde će se prikupljati novac za Nikolu.

Turnir se organizuje u školi "Petar Leković", a počinje u 15 sati.

"Plašim se da naša ćerka ne doživi istu sudbinu"

Podsetimo, Svetlana je ranije za "Blic" ispričala da joj u celoj borbi najteže padaju suze njihove ćerkice Lili, koja ne napušta tatu. Ona je svesna da je Nikola bolestan, ali je i hrabra. Ipak, Svetlana se plaši da Lili ne doživi istu sudbinu koju je život priredio Nikoli.

Pre nego što je saznao za angiosarkom, brzorastući rak koji pogađa jednog u milion ljudi godišnje, Nikolu život nije mazio. Ostao je bez oba roditelja kao mladić. Nakon teškog perioda upoznao je Svetlanu, koja je unela svetlost u njegov život, a onda je stigla nova muka.

Nikola i Svetlana osam godina pokušavali su da imaju dete, ipak, nikako im nije uspevalo. Baš kad se spremala da konačno proba veštačku oplodnju, Svetlana saznaje da je trudna i da će uskoro roditi Lili.

"Boriću se za tebe do smrti, jer samo tako umem"

Nakon samo 8 godina sreće, osmeha i divnih uspomena, stigla je i strašna dijagnoza. Umesto da konačno uživaju i žive punim plućima, Vučićevići su primorani da biju bitku sa nevidljivim neprijateljem.

"On je borac. Rođaci, prijatelji, komšije, svi su mi isto rekli, Džoni će da sredi rak! Nikola se hrabro drži, doktori su u čudu, bukvalno je nesalomljiv. Njegova borba i želja ostavlja sve bez teksta, imamo veliku podršku, mi smo jedna povučena porodica. Oni koji nisu znali za Nikolinu bolest kažu: "pa vi ste zapravo tako hrabri, svoju bol u sebi držite, svima se smeškate, kao da se ništa ne dešava...", ispričala nam je Svetlana pre samo dva dana.

Svetlana kaže da njeno srce za Nikolu kuca isto kao i prvog dana i da neće dopustiti da je napusti sada kada svoje dete treba da uče životu i pruže joj najveću ljubav.

"Nas dve smo tu za tebe. Boriću se do smrti, jer samo tako umem", zaključuje Svetlana.

Nikola Vučićević
Nikola Vučićevićfoto: Pokreni život

Pomozimo Nikoli!

Slanjem SMS poruke sadržaja 293 na 3800, cena poruke 200 dinara

Uplatom na dinarski račun 160-6000001972428-56

Uplatom na devizni račun 160-6000002033646-23

IBAN: RS35160600000203364623

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Bonus video:

10:00

UBUDUĆE ĆEMO ZNATI KOLIKO ZAISTA KOŠTA NAŠE LEČENJE! Doktor i sindikalac složni: Ovo može da bude dobro, ALI JEDAN PROBLEM OSTAJE

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.